Acasă Actualitatea O sătmăreancă a creat bijuterii care vor ajunge la New York, Paris...

O sătmăreancă a creat bijuterii care vor ajunge la New York, Paris şi Milano

1

Anamaria Chiorean, fostă jurnalistă la Satu Mare, cunoscută pentru munca sa la Radio Transilvania, a făcut un pas important în lumea antreprenoriatului în timpul pandemiei cu proiectul său numit ThoSay.

Acesta este un brand de bijuterii din aur, reflectând pasiunea ei pentru natură. Până în prezent, Anamaria a dezvoltat trei colecții și se pregătește să lanseze bijuteriile în magazine specializate din New York, Paris și Milano.

„ThoSay a luat naștere în timpul pandemiei, dar pentru mine, ThoSay reprezintă călătoria mea de viață. M-am născut în munții Rodnei și am crescut în Apuseni, departe de agitația orașului. Am petrecut cea mai mare parte a timpului meu în natură, și de aceea spun că acesta este, de fapt, începutul poveștii ThoSay. Primul meu inel din aur l-am cumpărat la vârsta de 19 ani, din primul meu salariu. Prima mea întâlnire cu dorința de a crea bijuterii a fost când am admirat vitrinele unui magazin de bijuterii de lux din New York. Atunci mi-am promis că voi crea și eu bijuterii din aur cu diamante, care să amintească de puterea iubirii și frumusețea naturii. (…) Recent, am fost selectați să expunem bijuteriile într-un magazin din Manhattan, New York. De la 1 mai, vom fi prezenți acolo, și apoi urmează să ne extindem în magazine fizice și online din Paris și Milano“, a povestit fondatoarea ThoSay, pentru Ziarul Financiar.

Ea a început acest proiect cu o investiție inițială de aproximativ 10.000 de euro, bani care au fost utilizați pentru prototipurile primei colecții de bijuterii, un stoc minim și dezvoltarea site-ului.

Bijuteriile sunt produse într-o fabrică din apropierea Bucureștiului, iar cele trei colecții realizate până în prezent sunt The Dream, Nature și T by ThoSay. „În prezent, lucrăm la a patra colecție“, a adăugat antreprenoarea.

Toate bijuteriile sunt realizate din aur, majoritatea având și diamante. Portofoliul cuprinde pandantive, coliere, cercei, brățări fixe, pe lanț sau pe fir de mătase. Anamaria Chiorean subliniază faptul că bijuteriile ThoSay nu sunt destinate doar ocaziilor speciale, ci pot fi purtate în viața de zi cu zi. Cea mai solicitată piesă este pandantivul în formă de inimă cu diamant.

Prețurile bijuteriilor ThoSay variază între 200 și 2.000 de euro. Acestea sunt disponibile atât pe site-ul propriu, cât și în magazinul fizic, un concept store inaugurat recent în Satu Mare.

„La începutul acestui an, am început să lucrăm la deschiderea unui concept store în Satu Mare. Am creat un spațiu frumos de întâlnire cu clienții. Am dorit ca fiecare vizitator să trăiască o experiență de neuitat și să plece cu amintirea frumoasă a acestui loc“, a mai adăugat antreprenoarea.

Anamaria colaborează cu mai mulți profesioniști din țară care fac posibilă realizarea bijuteriilor ThoSay. Fabrica de bijuterii se află în apropierea Bucureștiului, fabrica de mobilă care a creat special cutiile din lemn în care sunt livrate bijuteriile este în Satu Mare, iar la Cluj, fondatoarea colaborează cu o fabrică de prelucrare a porțelanului, deoarece ThoSay are și o linie de produse pentru casă.

În viitorul apropiat, Anamaria caută investitori pentru a dezvolta afacerea, și în cinci ani își propune să își extindă bijuteriile ThoSay în întreaga lume.

Pentru Anamaria Chiorean, antreprenoriatul este un drum plin de provocări, dar pe care l-a ales din pasiune și din dorința de a transpune în bijuteriile ThoSay dragostea sa față de natură și frumos.

„Dacă îți stabilești un scop și ești hotărât să mergi pe acest drum fără să te întorci, dacă ești mereu pregătit să găsești soluții, atunci ai șanse mari să depășești orice obstacol și să îți croiești propriul drum. Eu privesc brandurile mai mari decât ThoSay ca niște surse de inspirație. Încerc să mă înconjor de oameni care știu mai mult decât mine și de la care pot învăța“, a concluzionat ea.

Adsense

1 COMENTARIU

  1. […] O sătmăreancă a creat bijuterii care vor ajunge la New York, Paris şi Milano Accident între 4 mașini la Orașu Nou! FOTO. Nu toate parcurile din Satu Mare sunt noi! Unele prezintă pericole pentru copii Mașină lovită de tren în județul Satu Mare! Incendiu imens în miez de noapte în județul Satu Mare! Au ars 25 hectare, intervenția a durat 6 ore ToateExternăJudețeanăNațională […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.