Acasă Actualitatea O nouă premieră la Dr. Coica! Aparatură de ultimă generație, în curând...

O nouă premieră la Dr. Coica! Aparatură de ultimă generație, în curând la Satu Mare

0

Dr. Dorel Coica a făcut un anunț important pentru cei care suferă de tulburări posturale vertebrale. În curând la cabinetul său medical va ajunge cel mai performant aparat de investigare posturală, produs în Italia, Spine 3D.

Din câte se pare un singur astfel de aparat mai există în țara noastră, ceea ce înseamnă că această achiziție pentru sătmăreni este una importantă. “În România vor fi două aparate de genul acesta, la Galați și în curând la Satu Mare! Sper ca medicii să înțeleagă importanța acestuia, mai ales pentru copii, pentru sănătatea lor, pentru că de mici se confruntă cu probleme ale devierii coloanei”, a spus Dorel Coica.

Ce face acest aparat

Sistemul de investigare posturală folosește tehnologia Laser IR și LiDAR, ceea ce permite efectuarea de măsurători de foarte mare precizie, în trei dimensiune, fără iradiații.

Dispozitivul furnizează informații referitoare la parametrii clinici sub formă de rapoarte medicale, utile atât pentru diagnosticarea deformațiilor de la nivelul coloanei vertebrale, precum și pentru efectuarea analizei posturale a pacientului.

Spine 3D este recomandat în special în depistarea problemelor posturale ale copiilor, având în vedere că nu este nevoie de iradiere. Examinarea se realizează rapid și foarte ușor, pacientul fiind nevoit să stea, apoi să meargă câțiva pași pe o bandă de rulare, prevăzută cu senzori.

Articolul precedentȘtirile Zilei și Dincolo de Sport, despre UNTOLD și Euro 2020
Articolul următorVIDEO. Un câine a lovit un pieton! Care a fost concluzia polițiștilor :)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here