Acasă Informativ O nouă alianță politică la Satu Mare! PNL a bătut palma cu...

O nouă alianță politică la Satu Mare! PNL a bătut palma cu PMP pentru alegerile din 2024

0

Partidul Național Liberal (PNL) și Partidul Mișcarea Populară (PMP) din Satu Mare au anunțat o alianță politică pentru alegerile din 2024. Președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a făcut acest anunț în cadrul unei conferințe de presă desfășurate joi dimineața, 20 iulie. La eveniment au participat și conducerea PMP Satu Mare, inclusiv președintele Viorica Iocsak și vicepreședintele și consilierul județean Narcis Miclea.

Conform declarațiilor lui Adrian Cozma, partidele PNL și PMP au încheiat un protocol de colaborare pentru alianța care va avea loc în anul următor, cu ocazia alegerilor locale. Acest acord politic a fost semnat în ziua conferinței de presă și reprezintă un pas important în realizarea unei alianțe între cele două partide. Mai mult decât atât, președintele PNL Satu Mare a menționat că această alianță este gândită în așa fel încât să ofere o alternativă cetățenilor din Satu Mare, în fața actualei conduceri pe care o consideră incompetenta atât la nivel județean, cât și la nivel local.

Adrian Cozma a adăugat că alianța dintre PNL și PMP se construiește cu scopul de a reprezenta o voce puternică pentru locuitorii din Satu Mare și că este deschisă și pentru alți reprezentanți ai partidelor politice, cu excepția UDMR-ului, care ar dori să se alăture acestei inițiative. El a subliniat că scopul principal al acestei alianțe este să se concentreze pe idei și proiecte care să aducă beneficii comunității și să dezvolte județul în mod eficient.

Astfel, PNL și PMP devin primele două partide care formează o alianță politică în Satu Mare pentru alegerile din 2024, iar obiectivul lor este să aducă schimbări semnificative și să ofere o alternativă credibilă și competenta în fața actualei conduceri.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.