Acasă Actualitatea ȘOCANT. O femeie din județul vecin și-a pus la volan copilul de...

ȘOCANT. O femeie din județul vecin și-a pus la volan copilul de 9 luni și l-a filmat cu telefonul

0

O situație șocantă a captat atenția publicului atunci când o femeie din Maramureș s-a filmat în timp ce își învăța bebelușul în vârstă de 9 luni să conducă. Imaginile au ajuns și în ochii polițiștilor, iar consecințele nu au întârziat să apară.

Conform relatărilor, femeia din Borșa, în vârstă de 25 de ani, a fost surprinsă conducând un vehicul cu copilul ei în brațe, încălcând flagrant regulile de siguranță rutieră. Mai mult decât atât, copilul nu era asigurat într-un scaun special pentru copii, așa cum prevede legislația în astfel de cazuri.

Polițiștii din Borșa au reacționat imediat după ce au descoperit filmarea postată în mediul online, acțiunea lor având ca rezultat identificarea femeii responsabile. Aceasta a fost amendată cu suma considerabilă de 825 de lei pentru încălcarea gravă a normelor de siguranță și pentru expunerea la pericol a copilului.

În plus față de sancțiunea financiară, autoritățile locale au anunțat că vor sesiza specialiștii din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, în vederea investigării mai amănunțite a situației și luării măsurilor corespunzătoare pentru protejarea și binele copilului.

FOTO: G4Media

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.