Acasă Actualitatea O altă elevă de 14 ani a decedat la SJU Satu Mare!...

O altă elevă de 14 ani a decedat la SJU Satu Mare! Ce spun medicii

0

Reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare au transmis – la solicitarea obiectiv-sm.ro  că în data de 17.01.2023, ora 14.10, o minoră în vârstă de 14 ani s-a transferat cu elicopterul SMURD din Spitalul Orășenesc Negrești Oaș la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare cu o bronhopneumonie severă, în comă hipercapnică, ventilată mecanic.

”Menționăm că pacienta suferea de amiotrofie spinală, boală congenitală degenerativă progresivă neuromusculară, cu malformația toracelui, condiție medicală care constituie un factor vulnerabilizant major pentru evoluția infecțiilor respiratorii și durata de viață în general”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare. 

La momentul transferului Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Satu Mare s-au instituit procedurile de terapie intensivă corespunzătoare. 

”Starea generală afectată sever la momentul internării evoluează nefavorabil și pacienta intră în stop cardiorespirator resuscitat timp de 40 minute, fără răspuns, la ora 15.52 fiind declarat decesul”, concluzionează reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare. 

Între timp, după decesul Ștefaniei (15 ani), în fața Unității de Primire Urgențe Satu Mare se pregătește un protest împotriva atitudinii unor cadre medicale. DETALII —-> CLICK AICI

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.