Acasă Actualitatea Numere de înmatriculare expirate, certificate ridicate și mandat pus în executare

Numere de înmatriculare expirate, certificate ridicate și mandat pus în executare

0

Pe 7 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Gherța Mică au depistat, în trafic, un conducător auto, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, expirate. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Polițiștii din cadrulPoliției Ardud au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, în localitatea Ardud, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3190 de lei și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Astfel, un certificat de înmatriculare a fost ridicat pentru lumini de altă intensitate decât cele omologate și două certificate pentru anvelope de altă dimensiune/uzate peste limita legală.

Iar polițiștii careieni din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de exercitare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Cluj, pe numele unui bărbat, de 70 de ani, din Baia Mare. Persoana în cauză a fost condamnată la 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită și a fost depusă în Penitenciarul Satu Mare.

Articolul precedentSatu Mare: Poliția a aplicat 250 de sancțiuni în week-end
Articolul următorCostel Enache s-a despărțit de “U” Cluj! Cine îi poate lua locul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here