Acasă Fotbal Nu mai există nicio scuză! Mesaj clar al lui Nicolae Dică la...

Nu mai există nicio scuză! Mesaj clar al lui Nicolae Dică la conferința de azi

0

FCSB joacă mâine un meci care pare a fi destul de greu. În Superliga, băieții lui Nicolae Dică vor înfrunta FC Voluntari. Așa cum se obișnuiește, înainte cu o zi a avut loc tradiționala conferință de presă. Nicolae Dică are un mesaj clar pentru echipa sa. Trebuie să înceapă să vină și victoriile pentru a se apropia de primele locuri din clasament.

Iată o parte din declarațiile făcute:

“Ne așteaptă o partidă grea mâine. Întâlnim un adversar care a fost în play-off anul trecut, chiar dacă nu trece printr-un moment foarte bun. Și ei, și noi avem nevoie mare de puncte. Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Este normal să fie pregătiți pentru meciul de mâine. Veți vedea mâine dacă o să facem schimbări.

Noi în Europa am făcut lucruri bune, ne-am îndeplinit un obiectiv. Vreau să cred că nu suntem echipa aia din campionat de la partida cu Farul, că a fost un accident acolo. Trebuie să începem să câștigăm și în campionat. Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul pentru noi. E clar că nu accept ușor situația, nici eu, nici jucătorii. Trebuie să avem o atitudine bună și în campionat, la fel cum avem în Europa.

Orice jucător care joacă cu noi are ceva de demonstrat. Eu fac analiza adversarului, a ultimelor cinci partide, și vă spun că parametrii arată o diferență mare. Ați văzut că una joacă echipele cu noi și alta în rest. După calificarea în Europa, mă așteptam ca la meciul cu Sibiu să nu stăm bine. Pe mine m-au deranjat partidele cu Mioveni și cu Farul.”

CITEȘTE ȘI:

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.