Acasă Fotbal Nu e Istvan Kovacs! Cine poate arbitra FCSB – CFR Cluj

Nu e Istvan Kovacs! Cine poate arbitra FCSB – CFR Cluj

0

FCSB – CFR Cluj, finala pentru titlul de campioană din acest an, nu va fi arbitrată de Istvan Kovacs, cel mai bun arbitru român la ora actuală, după ce aceasta a fost delegat la finala Conference League dintre AS Roma și Feyenoord.

Federația Română de Fotbal a anunțat azi că centralul român va conduce ultimul act din a treia competiție europeană intercluburi pe 25 mai, pe arena Kombëtare din Tirana, Albania.

Această delegare face ca Istvan Kovacs să nu poată arbitra meciul dintre FCSB și CFR Cluj, programat cu 3 zile mai devreme, pe 22 mai, la Buzău. 

Astfel, CCA va trebui să găsească un înlocuitor pentru „centralul” din Carei la cel mai important meci al sezonului. 

Pe lista FIFA mai sunt următoarele nume: Radu Petrescu, Andrei Chivulete, Marcel Bîrsan, Marian Barbu și Horațiu Feșnic.

Chivulete, Bîrsan și Barbu au slabe șanse să fie delegați din cauza prestațiilor slabe din acest sezon, în timp ce Horațiu Feșnic este din Cluj, lucru care nu va fi acceptat de cei de la FCSB. Radu Petrescu rămâne, probabil, cea mai sigură opțiune din această listă, dar el este din București. Este într-o situație similară cu cea a lui Horațiu Feșnic.

Din afara listei FIFA este Sebastian Colțescu, care are cel mai bun sezon al carierei în Liga 1, ar putea fi delegat la meciul de titlu. Astfel că, cel mai probabil, decizia se va lua între el și Petrescu.

loading...
Articolul precedentSătmărenii necăjiți, cărora focul le-a distrus casele, primesc bani de la Guvern
Articolul următorIstvan Kovacs va conduce prima sa finală europeană intercluburi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.