Acasă IT&C/Gaming Noul Android va fi pe placul tuturor! Schimbare radicală de design

Noul Android va fi pe placul tuturor! Schimbare radicală de design

0

Anul acesta urmează să se lanseze noul Android 12. Dar până să ajungă la toată lumea, pe 18 mai a fost lansată varianta beta. Din videoclipurile postate în mediul online, din descrierea făcută chiar de Google, reiese că vom asista la cea mai mare schimbare de la Lollipop încoace. Și cu sigranță schimbările vor bucura utilizatorii de telefoane cu Android. Conform informațiilor oficiale, Android are peste 3 miliarde de utilizatori în toată lumea.

Noul sistem de operare promite să se adapteze stilului fiecărui utilizator și ofere o siguranță mult mai mare. Asta, dincolo de schimbările de design care par să se adapteze în funcție de imaginile de fundal alese. Animațiile sunt și ele extrem de atractive, fluide.

Pentru început, schimbările pot fi văzute pe telefoanele Pixel, prea puține în România. Dar căutând pe Youtube, putem să ne facem o idee asupra ceea ce urmează pentru telefoanele noastre Samsung, sau care mai rulează acest sistem de operare. Sigur, mai trebuie să treacă câteva luni, poate până spre finalul anului, până când Android 12 va ajunge pe cele mai noi telefoane Samsung.

Informații oficiale găsiți AICI.

Un review:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here