Acasă Actualitatea Norocosul la Loto 6/49 este din Blaj, Alba

Norocosul la Loto 6/49 este din Blaj, Alba

0

Câştigătorul premiului de Categoria I la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 2,9 milioane de euro, şi-a ridicat în cursul zilei de azi, 11 iunie, marele premiu. Se știe faptul că acesta este un bărbat din judeţul Alba, care joacă în mod constant de câțiva ani.

Un cetățean din Blaj s-a prezentat în cursul zilei de vineri la sediul central al Loteriei Române pentru a ridica suma de 14.307.599,36 lei (peste 2,9 milioane de euro).

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, din judeţul Alba, care nu vrea să îşi facă publică identitatea. Bărbatul a afirmat că joacă în mod constant la Loto 6/49, în Blaj, de aproximativ doi ani.

El joacă întotdeauna o singură variantă simplă la Loto 6/49, iar numerele jucate nu au nicio semnificaţie personală, acestea fiind alese de fiecare dată la întâmplare.

“Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câştiguri consistente. Nu vă pierdeţi încrederea în câştigurile Loteriei. Eu am jucat şi am câştigat”, a transmis bărbatul, care îşi va putea ajuta familia cu banii obţinuţi.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.