Acasă Fotbal Noi săgeți aruncate de Cristi Manea către CFR Cluj!

Noi săgeți aruncate de Cristi Manea către CFR Cluj!

0

Cristi Manea, fundașul dreapta de 26 de ani și fost internațional român, a fost prezentat oficial la Rapid București în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc miercuri, 10 iulie. Manea, transferat din postura de jucător liber de contract după despărțirea tensionată de CFR Cluj, nu a ezitat să arunce câteva săgeți către fosta sa echipă.

În declarațiile sale, Manea a subliniat plăcerea de a juca în fața unui public numeros, lăsând să se înțeleagă că la CFR Cluj nu a avut parte de o astfel de atmosferă. “Sunt foarte fericit că am ajuns aici şi că voi juca în acelaşi tricou vișiniu. Am spus de multe ori că îmi place să văd suporteri mulţi în tribună şi aici i-am găsit,” a declarat fundașul.

Comentariul său referitor la prezența suporterilor în tribună a fost perceput ca o critică indirectă la adresa CFR Cluj, echipa de la care s-a despărțit cu scandal. Manea a sugerat că la CFR Cluj nu a beneficiat de același sprijin entuziast din partea suporterilor, aspect pe care îl consideră esențial pentru performanța unei echipe.

Manea s-a declarat impresionat de ce a găsit la Rapid, lăudând atât atmosfera creată de suporteri, cât și calitatea oamenilor din club. “Antrenorul are o mentalitate diferită şi cred eu că ne va ajuta foarte mult. Sunt impresionat de ce am găsit la Rapid, am cunoscut niște oameni extraordinari, nu credeam că în România voi mai găsi așa ceva!” a adăugat el.

Optimismul lui Cristi Manea pentru viitorul sezon este contagios. El crede că Rapid are șanse reale să câștige titlul, datorită calității jucătorilor și susținerii fanilor. “Avem jucători cu o calitate foarte mare și consider că dacă vom sta bine în teren și vom trage toți în aceeași direcție, avem o șansă foarte mare să câștigăm titlul,” a declarat Manea.

Cotat la 2,5 milioane de euro, Cristi Manea are un palmares bogat, incluzând perioade la Viitorul Constanța, Apollon Limassol, Mouscron, FCSB și CFR Cluj, unde a câștigat numeroase trofee. Fundașul dreapta este determinat să adauge și alte victorii la palmaresul său, de această dată în tricoul Rapidului.

Adsense