Acasă Sport Noi investiții la stadionul Victoria din Carei! Va avea nocturnă și teren...

Noi investiții la stadionul Victoria din Carei! Va avea nocturnă și teren sintetic

0

Sportul de la CSM Carei a reușit performanțe notabile în această perioadă. Echipa de fotbal va juca barajul de promovare pentru a ajunge în Liga a 3-a, iar echipa de tenis de masă s-a calificat în Divizia A la feminin.

Drept urmare, primarul Eugen Kovacs a ținut să felicite aceste reușite și să promită noi investiții în sportul careian, mai ales că performanțele au fost reușite cu sportivi din zonă. Se dorește renovarea și dotarea stadionului cu nocturnă și suprafață sintetică, plus o unitate de cazare specială pentru sportivi, în locul vechii popicării.

”Sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Carei au obținut în ultima vreme două rezultate de excepție. Vineri, echipa de fotbal a reușit săștige titlul de campioană județeană. Felicit jucătorii, antrenorii, respectiv conducerea clubului și le urez mult succes în continuare. Orașul îi sprijină necondiționat, iar accederea în Liga 3 va aduce o bucurie și mai mare suporterilor. Administrația locală este pregătită să asigure sprijinul necesar în cazul promovării. Cu această ocazie, vreu să felicit și secția de tenis de masă a CSM Victoria Carei pentru performanța de a se califica în Divizia A Fete. Felicit jucătoarele și pe antrenorul Mircea Podoba pentru această reușită. Vom investi în continuare în sport, vom investi în continuare în tinerii noștri”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

Și omul de sport și viceprimarul Ludovic Keizer a ținut să salute aceste performanțe notabile.

”Felicit echipa pentru această performanță atât de așteptată de iubitorii fotbalului din Carei. Acest rezultat a demonstrat că ideea noastră de a promova doar jucătorii crescuți pe plan local a fost una inspirată. Se poate face performanță și cu tinerii noștri, fără să apelăm la serviciile unor jucători aduși pe bani mulți din alte părți. Le urez băieților mult succes în continuare”, a declarat acesta.

”Pe lângă faptul că vom contrui în zonă centrul recreativ cu bazin de înot, am decis să modernizăm stadionul Victoria, dotându-l cu nocturnă și cu gazon sintetic. Într-o a doua etapă, dorim să construim și o pensiune cu o capacitate de 16-17 camere. Pensiunea, care va fi destinată sportivilor, va fi amplasată pe locul fostei popicării”, a încheiat primarul Kovacs.

Foto: buletindecarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here