Acasă Actualitatea Noi acuzații asupra unui medic de la UPU Satu Mare! Pacienta, cu...

Noi acuzații asupra unui medic de la UPU Satu Mare! Pacienta, cu dureri, a ajuns la Baia Mare

0

Nemulțumiri persistente privind atitudinea neglijentă a cadrelor medicale de la UPU: Tată furios se adresează avocatului după ce fiica sa a fost ignorată la Spitalul Județean Satu Mare

Un alt episod de dezamăgire și frustrare în rândul pacienților a avut loc la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Satu Mare, ridicând noi semne de întrebare privind profesionalismul și atitudinea personalului medical.

Într-un incident recent, un bărbat din Halmeu și-a dus disperat fiica la UPU, în speranța că va primi îngrijire medicală pentru durerile severe la nivelul abdomenului, dar s-a confruntat cu indiferența și lipsa de răspuns din partea cadrelor medicale, spune acesta.

Potrivit informațiilor furnizate de PresaSM, bărbatul a sosit la UPU Satu Mare în jurul orei 14:20. Cu toate că tânăra se confrunta cu dureri acute și avea nevoie urgentă de asistență medicală, aceasta a fost ținută pe holuri fără a fi consultată de vreun medic. Orele au trecut, iar pacienta a rămas în suferință fără nicio intervenție din partea personalului medical.

Frustrat de întârzierea în acordarea îngrijirii necesare, tatăl a luat decizia radicală de a-și lua fiica și de a se îndrepta spre Spitalul Județean din Baia Mare în căutarea asistenței medicale pe care UPU Satu Mare nu i-a oferit-o. Abia după ora 16:00, și după ore de așteptare în zadar, tatăl a decis să își ducă fiica în altă unitate medicală pentru evaluare.

Într-o reacție puternică la această experiență dezamăgitoare, bărbatul a declarat că va lua măsuri legale împotriva cadrului medical acuzat de neglijență și indiferență. “Am ajuns cu fata mea la Urgență de la ora 14.20. Până la ora 16.00 nu a venit medicul să o vadă. Am încercat să vorbesc cu cineva, inclusiv cu medicul, dar nu am reușit. Sătui să stăm atâta timp pe holuri, cu dureri foarte mari, am decis să îmi iau fiica (24 de ani, n.red.) și să merg la spitalul din Baia Mare. Am luat legătura cu avocatul meu și am să îi fac plângere medicului. Este inadmisibil așa ceva. Am înțeles că ar fi același medic care este cercetat în mai multe cazuri”, a declarat sătmăreanul Mike Csaba pentru PresaSM.

Această nouă situație de indiferență și neglijență în cadrul UPU pune sub lumina reflectoarelor deficiențele sistemului medical și nevoia acută de măsuri pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale și a relației dintre personalul medical și pacienți.

Sursa: PresaSM

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.