Acasă Lifestyle Niciun sezon fără sătmăreni în Casa Iubirii! Noua concurentă, Giuly își caută...

Niciun sezon fără sătmăreni în Casa Iubirii! Noua concurentă, Giuly își caută dragostea la Kanal D

0

Giuly, cea mai nouă concurentă în emisiunea “Casa Iubirii”, a stârnit interesul și curiozitatea băieților din casă încă de la prima ei apariție. Cu o personalitate captivantă și o poveste de viață fascinantă, Giuly a adus un aer proaspăt în atmosfera show-ului, scrie Kanal D.

În vârstă de 29 de ani și originară din Satu Mare, Giuly a petrecut mare parte din viața ei în Milano, începând de la vârsta de 10 ani. În primul sezon, din Satu Mare l-am avut pe Sorin Rus, care a și câștigat marele premiu, la fel, în sezonul 2, sătmăreanca Mihaela Homa a fost și ea desemnată câștigătoarea Casei Iubirii.

Revenind la Giuly, meseria ei neobișnuită ca freelancer de poker dealer și reprezentant al turneelor de poker a stârnit curiozitatea și admirația băieților, iar diversitatea proiectelor sale online în domeniul vânzărilor a demonstrat că este o persoană activă și plină de inițiativă.

În ciuda trecutului său într-o relație de lungă durată, Giuly a rămas deschisă la noi experiențe și aventuri. Pasională de dans și interesată de dezvoltare personală și spirituală, Giuly își dorește să devină o versiune îmbunătățită a sa în fiecare zi și să trăiască viața la intensitate maximă.

În ceea ce privește partenerul ideal, Giuly caută un bărbat responsabil, ambițios și elegant, pentru care aspectul fizic nu este o prioritate. Își descrie personalitatea ca fiind determinată, credincioasă și inventivă, iar aceste calități îi conferă un farmec aparte în căutarea iubirii.

Cu toate că inițial a fost văzută ca potențială pereche pentru Robert, Giuly a subliniat că nu judecă pe nimeni și că crede în șansele reale de a găsi dragostea, indiferent de trecutul fiecăruia.

Astfel, Giuly aduce un nou dinamism și oportunități de explorare în “Casa Iubirii”, iar spectacolul va fi cu siguranță unul interesant pe măsură ce aventura ei continuă și interacțiunile cu ceilalți concurenți evoluează. Rămâne de văzut cu cine se va forma o conexiune specială și cine îi va cuceri inima în cele din urmă.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.