Acasă Actualitatea Niciun sătmărean de la BAC nu va merge gratuit la Untold pentru...

Niciun sătmărean de la BAC nu va merge gratuit la Untold pentru 10! Există, totuși, un discount

0

Niciun candidat din Satu Mare la Bacalaurea nu va merge gratuit la Untold pentru media 10. Organizatorii au anunțat înainte că elevii din toată țara, care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat vor fi răsplătiți de organizatorii festivalului UNTOLD cu un abonament General Access pentru ediția din acest an, desfășurată între 8 și 11 august la Cluj-Napoca. Lista nu este închisă după afișarea rezultatelor din 8 iulie pentru că urmează contestațiile, unde, teoretic, mai pot să apară medii de 10.

Campania „Bac de 10”, ajunsă la cea de-a 10-a ediție, oferă acest cadou special tuturor absolvenților de liceu care au fost speciali.

Co-fondatorul UNTOLD Universe, Edy Chereji, a declarat: „Suntem mândri să lansăm a 10-a ediție a campaniei Bac de 10. Este cadoul nostru pentru toți elevii de liceu care au demonstrat excelență și determinare pe parcursul celor patru ani de studiu.

Elevii din România care își vor ridica brățara de acces în festival trebuie să prezinte o dovadă a performanței lor academice (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc.) la zona de “Acreditări” din Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, începând cu prima zi a festivalului.

În plus, toți cei înscriși la examenul de Bacalaureat în sesiunea de vară vor putea achiziționa abonamente la UNTOLD cu un discount de 40 de euro până pe 30 iulie.

Festivalul UNTOLD, unul dintre cele mai mari din lume, aduce în acest an artiști de renume precum Sam Smith, Swedish House Mafia, Lenny Kravitz, și mulți alții, oferindu-le elevilor sătmăreni o oportunitate unică de a sărbători reușitele lor într-un cadru spectaculos.

Adsense