Acasă Fotbal Mutu susține că Neluțu Varga nu investește la CFR Cluj!

Mutu susține că Neluțu Varga nu investește la CFR Cluj!

0

După un parcurs dezamăgitor în sferturile Cupei României, unde echipa sa a suferit o înfrângere umilitoare în fața divizionarei secunde Corvinul Hunedoara, scor 0-4, Adrian Mutu a luat o decizie surprinzătoare – demisia de la CFR Cluj.

Demisia sa a venit în urma acestui rezultat neașteptat, iar în declarațiile sale ulterioare, “Briliantul” nu a ezitat să critice lipsa investițiilor în fotbalul românesc, luându-l implicit la țintă pe patronul CFR-ului, Nelu Varga.

Mutu a făcut o declarație puternică, sugerând că mulți dintre cei implicați în fotbal doresc să imite comportamentul lui Gigi Becali, dar că puțini sunt cei care investesc cu adevărat în acest sport. El a menționat doar numele lui Dan Șucu și Mihai Rotaru, patronii Craiovei, ca fiind cei care încă mai susțin financiar fotbalul românesc în mod semnificativ.

Mulți vor să fie Gigi Becali, dar doar în comportament, nu la investiții. Singurii care mai bagă bani sunt domnul Șucu, domnul Rotaru, la Craiova.”, a spus Mutu pentru Fanatik.ro.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.