Acasă Informativ Mulțumiri de la o mămică pentru mai mulți medici din Satu Mare!

Mulțumiri de la o mămică pentru mai mulți medici din Satu Mare!

0

Într-o lume în care recunoașterea și aprecierea sunt adesea prea rare, povestea impresionantă a unei mame din comunitatea Satu Mare aduce speranța. Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, ea își exprimă recunoștința profundă față de echipa medicală de la Spitalul Județean Satu Mare, pentru devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă în momentele dificile prin care a trecut.

Fetița ei, în vârstă de 6 ani, a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului cu dureri abdominale și febră. Întâlnirea cu doctorița Stoica Mirela a fost o binecuvântare, deoarece a condus la descoperirea unor probleme de sănătate ale fetiței. Aprecierea mamei pentru grija și atenția acordată de către această medică este profundă și sinceră.

În continuare, recunoașterea se extinde către doctorița Trif Ioana, care a fost alături de familia respectivă pe tot parcursul examinării prin RMN, oferindu-le explicații și liniștire într-un moment tensionat.

O altă mențiune specială este adresată doctoriței Gozar Laura, care a reușit să explice atât de clar și de calm procedura de RMN încât nu a mai fost necesară anestezia pentru fetiță în timpul celei de-a doua examinări.

Mama, profund mișcată de experiența sa, își exprimă regretul că nu poate să își amintească numele tuturor asistentelor și infirmierelor care au fost alături de ei pe tot parcursul, dar subliniază că fiecare merită recunoaștere pentru implicarea lor în îngrijirea și confortul pacienților.

Această postare plină de apreciere și recunoștință a rămas virală în comunitatea Satu Mare, atrăgând atenția asupra sacrificiilor și angajamentului personal al echipei medicale de acolo. Este un exemplu inspirațional de cum recunoașterea sinceră poate aduce lumina în viața celor care se dedică sănătății și binele altora.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.