Acasă Fotbal Motivul pentru care Kovacs și Hațegan nu ar putea să arbitreze derby-ul...

Motivul pentru care Kovacs și Hațegan nu ar putea să arbitreze derby-ul FCSB – CFR

0

Liga 1 la fotbal revine în atenția noastră începând cu 21 ianuarie. Etapa a 22-a este prima care se dispută în anul 2022, iar în cadrul ei avem marele derby dintre FCSB și CFR Cluj. Meciul a fost programat pentru ziua de duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00. De pe acum lumea începe să se întrebe cine va arbitra acest meci imporant. Ei bine, doi dintre cei mai valoroși arbitri din România au șanse mari să nu fie delegați la acest meci. Motivul?

În perioada 17-21 ianuarie 2022, FIFA organizează un seminar pentru arbitrii din zona UEFA care sunt în vizor pentru a oficia meciuri la Cupa Mondială 2022 din Qatar. Seminarul va avea loc la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite.

Pe listă se află și românii Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan. Doar Anglia (2), Franța (2) și Spania (3) au cel puțin doi reprezentanți pe listă. În rest mai sunt chemați arbitri din Bulgaria, Germania, Israel, Italia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovenia și Turcia.

Astfel, ne este greu să credem că unul dintre cei doi va fi trimis direct la derby, imediat după venirea acasă de la seminar. Totodată, cei doi ar putea fi păstrați pentru meciurile din playoff dintre FCSB și CFR.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.