Vicecampioana avea procentaj 100% și un golaveraj imaculat în meciurile cu Sepsi până azi. Se întâlniseră de 3 ori, toate 3 disputele tranșate clar de bucureșteni. 4-0 și 2-0 de două ori. Și în tur FCSB a fost cea care a câștigat, 2-0. Ambele goluri marcate după minutul 80. N-a fost un semnal de alarmă suficient pentru ca Nicolae Dică să-și dea seama cât de greu va fi meciul.

Până la primul gol, meciul n-a fost deloc spectaculos. Mai degrabă un exercițiu de echilibru pentru jucători, care au avut de înfruntat un adversar dur: gazonul înghețat.

Prima sclipire a venit din partea gazdelor. Scăpat pe partea stângă, Florin Ștefan a centrat în fața porții. Vașvari a reluat destul de prost, dar Bălașanu a putut interveni și n-a făcut decât să-și bage mingea în plasă.

Peste 4 minute rolurile s-au inversat. Vașvari a centrat la prima parte de pe partea dreaptă, iar internaționalul de tineret Florin Ștefan a reluat fantastic de la prima bară, cu călcâiul și a stabilit scorul primei reprize, 2-0. Mari bătăi de cap pentru Dică!

Antrenorul FCSB a mutat imediat. Coman i-a luat locul lui Nedelcu, iar jocul oaspeților părea să fie mai dinamic. O gafă a lui Morais a făcut ca Feșnic să dicteze penalty. Tandia a transformat și dezastrul era perfect conturat.

Din nou Dică a umblat la bancă. În minutul 61 l-a introdus pe Rusescu în locul accidentatului Man. La prima fază, Coman a înscris cu o lovitură de cap bine plasată, la colțul lung. În minutul 88, Rusescu a transformat o lovitură liberă și a făcut-o pe FCSB să spere că poate obține ceva pe final de meci.

Numai că o schimbare făcută de Neagoe în minutul 90+3 le-a oprit elanul oaspeților, care au fost surprinși din nou pe contraatac. Mensah, introdus pe teren de 20 de secunde, a înscris cu un șut la colțul scurt.