Acasă Educație Monica Anisie se ia de mentalitatea românilor

Monica Anisie se ia de mentalitatea românilor

0

Fostul ministru Monica Anisie a făcut o serie de dezvăluiri pe Clubhouse, în cadrul discuției cu Gabriel Fereșteanu și Sebastian Dobrincu. Printre altele, a tranșat probleme ce țin de schimbarea sistemului de învățământ. A explicat și scandalul cu Selly.

Printre altele, Monica Anisie a criticat mentalitatea românilor și a spus că acesta este unul dintre lucrurile care trebuie schimbate cu prioritate. Fostul ministru a tranșat și situația cu Selly. Reamintim că Monica Anisie confirmase o întâlnire în cadrul unei emisiuni TV cu Selly, dar ulterior s-a răzgândit și a anulat. A ieșit un adevărat scandal, iar replica dată de Selly „nu vă e rușine doamna Anisie” a ținut burtierele pe televizoare, dar și titlurile de ziar multă vreme.

Fostul ministru a explicat clar motivele pentru care nu a ajuns la întâlnire, dar a și condamnat atitudinea vloggerului. „A fost un moment care nu cred că a făcut cinste domnului Andrei Șelaru. Mă bucur că am ocazia să lămuresc. Nu am să comentez comportamentul lui în spatiu public pentru că faptele vorbesc de la sine.”

Articolul precedentMașină răsturnată lângă un spital din Satu Mare
Articolul următorCalendare actualizate la ski jumping! Etape la Râșnov în septembrie și ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here