Acasă Actualitatea Mircea Govor și Radu Roca spre o colaborare pentru sătmăreni la Consiliul...

Mircea Govor și Radu Roca spre o colaborare pentru sătmăreni la Consiliul Județean și Primărie

0

La sediul PSD Satu Mare din strada Ștefan cel Mare, candidații la președinția Consiliul Județean, Mircea Govor, respectiv Radu Roca, la Primărie, au susținut o nouă conferință de presă.

Alături de cei doi, s-au mai aflat și primii 10 candidați la Consiliul Local, listă care arată cam așa: 1. Radu Roca, 2. Cristina Tămășan Ilieș, 3. Mirela Suciu, 4. Ciprian Crăciun, 5. Raul Băbțan, 6. Alexandra Rusu, 7. Manuela Rogoz, 8. Maria Ardelean, 9. Radu Poias, 10. Alina Chiș.

“Astăzi, 5 iunie este ziua învățătorului, cu această ocazie dorim să aducem mulțumire și apreciere tuturor dascălilor. La Mulți Ani și vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru copiii noștri”, a început Radu Roca.

Apoi a ținut să le prezinte sătmărenilor concluzia acestei campanii electorale și tot ce va implementa când va ajunge în fotoliul de primar.

“În timpul campaniei electorale am prezentat principalele proiecte ale mele și ale echipei, însă nu îmi doresc să ne rezumăm doar la atât. Aceste proiecte au fost elaborate în urma dialogurilor purtate cu sătmărene, reflectând nevoile acestora. Suntem o echipă tânără, unită, una a dialogului, iar pentru noi este esențial să fim în contact cu cetățenii. Acest lucru nu se oprește la finalul campaniei electorale. Vom continua pentru a ne asigura că fiecare doleanță este auzită și luată în considerare. Fiecare candidat la Consiliul Local va reprezenta interesele cetățenilor din fiecare cartier. Noi, cei experimentați și cei care aduc un suflu nou, dorim să aducem un plus valoare pentru dezvoltarea municipiului. Dragi sătmăreni, pentru că am fost întotdeauna un om de acțiune, implicat, niciodată nu mi-a plăcut să stau cu mâinile încrucișate, am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. Cred cu tărie în acest proiect și, din acest motiv, am renunțat la funcția de prefect pentru a putea candida. Din postura de primar, pot face mult mai multe pentru sătmăreni și pentru dezvoltarea municipiului nostru.

Sunt un om de echipă. Prioritatea mea și a echipei mele vor fi mereu oamenii, cetățenii acestui municipiu. Colaborarea cu președintele și Consiliul județean este foarte importantă pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare. Prin parteneriate și comunicare eficientă între primărie și autoritățile județene, putem identifica și implementa proiecte care să sprijine creșterea economică, îmbunătățirea infrastructurii și calitatea vieții locuitorilor. Această colaborare între conducerea locală și cea județeană este un element cheie în asigurarea unei dezvoltări echilibrate a comunității, având ca rezultat beneficii pentru toți locuitorii municipiului Satu Mare. Pe data de 9 iunie, vă cer să veniți alături de mine și să votați PSD pe toate buletinele de vot, să creăm împreună un viitor așa cum merităm.

Contez Duminică, 9 Iunie pe susținerea dumneavoastră. Împreună pentru viitor – Împreună pentru dezvoltare!”, au fost cuvintele candidatului la Primăria Satu Mare, Radu Roca.

La rândul său, candidatul la președinția Consiliului Județean, Mircea Govor a ținut să sublinieze că este alături de echipa de la municipiu. Și este mândru de faptul că poate conta pe o echipă tânără, de succes.

“În calitate de președinte al organizației Partidului Social Democrat și candidat PSD la președinția Consiliului Județean Satu Mare, îmi exprim cu tărie sprijinul pentru colegul meu, Radu Roca, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Satu Mare. Radu este un lider dedicat, cu viziune și integritate, capabil să conducă orașul nostru către un viitor prosper și modern.

De asemenea, sunt mândru să susțin cea mai tânără echipă de consilieri locali PSD. Acești tineri sunt plini de energie, idei inovatoare și un angajament profund față de comunitatea noastră. Ei reprezintă noua generație de lideri care va aduce schimbări pozitive și va răspunde nevoilor tuturor cetățenilor.

Împreună, alături de Radu Roca și echipa noastră de consilieri locali, suntem pregătiți să transformăm Satu Mare într-un loc mai bun pentru toți. Avem planuri concrete și soluții realiste pentru dezvoltarea infrastructurii, îmbunătățirea serviciilor publice și creșterea calității vieții în orașul nostru.

Vă invit să ne susțineți în acest demers și să votați pentru o echipă care pune Satu Mare pe primul loc. Împreună, putem construi un viitor de succes pentru orașul nostru și pentru fiecare cetățean.

Pe 9 iunie, vă îndemn să participați la vot și să susțineți PSD pe toate buletinele de vot. Susținerea dumneavoastră în această duminică, 9 iunie, este esențială! Contăm pe sprijinul vostru!

Împreună pentru viitor – Împreună pentru dezvoltare!“, a precizat Mircea Govor, care la final a trimis aprecieri dascălilor sătmăreni, de ziua lor.

“Astăzi, de Ziua Învățătorului, ne aducem aminte de rolul esențial pe care cadrele didactice îl au în dezvoltarea generațiilor viitoare. Educația este piatra de temelie a unei societăți prospere, iar dumneavoastră sunteți arhitecții acestui viitor.

În această zi specială, 5 iunie, care coincide cu data de naștere a profesorului Gheorghe Lazăr, fondatorul învățământului românesc modern, sărbătorim nu doar istoria și tradiția, ci și dedicarea și pasiunea cu care cadrele didactice își exercită profesia.

De ziua dumneavoastră, primiți urările mele sincere de sănătate, fericire, satisfacții și împliniri profesionale. Vă doresc să vă bucurați mereu de respectul și admirația pe care le meritați. Aprecierea mea este infinită, pentru că știu cât de importantă este munca dumneavoastră.

Susținerea învățătorilor este o prioritate pentru mine. Investiția în educație este misiunea mea pentru viitorul nostru comun. Mă angajez să sprijin inițiativele și politicile care vă vor asigura resursele și recunoașterea de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini misiunea nobilă. La mulți ani tuturor dascălilor! Mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru copiii noștri și pentru viitorul țării noastre!”, a mai declarat candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Govor.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT –  PSD ORGANIZAȚIA SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240002

Adsense