Acasă Actualitatea Mircea Govor, răspuns către deputații Cozma și Cristescu: “Fiecare să facă ordine...

Mircea Govor, răspuns către deputații Cozma și Cristescu: “Fiecare să facă ordine în curtea lui”

0

Președintele PSD Satu Mare a susținut luni după-amaiză o conferință de presă la sediul partidului.

La eveniment au participat primarii PSD, cei doi vicepreședinți de Consiliu Județean după o întâlnire avută în cursul zilei de astăzi.

S-a discutat despre proiectele din comunitate, pentru dezvoltarea UAT-urilor pe care le conduc.

Apoi Mircea Govor a ieșit la atac, în urma discuțiilor apărute zilele trecute în mediul online, între deputatul PSD Radu Cristescu și deputatul PNL, Adrian Cozma.

“PSD Satu Mare funcționează după reguli bine stabilite și nu primit sfaturi și lecții de la deputați, de cei doi e vorba, Cozma și Cristescu. Nu este corect să manipulăm opinia publică, noi nu putem să stăm și să reparăm cele spuse de cei doi prin presă. Vă garantez că suntem un partid unit, primarii noștri nu pot fi manipulați. Dacă se va face o alianță, cu toții suntem de acord să facem una pentru binele sătmărenilor și al partidului PSD. Nu știu ce gândesc cei doi deputați, pot să vorbească ce vor, dar pe noi nu ne interesează. Știm ce avem de făcut, nu poate președintele PNL să rezolve problemele noastre decât eu, în interiorul PSD. Îi rog ca fiecare să-și facă treaba în curtea lui, nu este problema niciunui alt membru din alt partid, sau al deputatului nostru de Satu Mare (n.r. Radu Cristescu), cele mai multe probleme și discuții cu colegii din partid le-am avut din cauza dumnealui”, a declarat Govor.

Președintele Mircea Govor a mai spus că, deși nu a fost dorit, partidul a muncit profesionist pentru a-l face deputat pe Radu Cristescu.

“Noi suntem profesioniști. În rest, mesajul meu este de unitate, de bună gospodărire a județului. Mă interesează și vă garantez că îi vom bate pe toți adversarii noștri politici, suntem mulți, vom fi și mai mulți la anul”, a încheiat președintele PSD Satu Mare.

“La noi în partid nu fac alții propuneri și reguli, ni se plâng primarii PSD că sunt acostați de unii din alte partide, ceea ce nu e normal. Nu vom lăsa pe nimeni să ne conturbe”, a concluzionat Mircea Govor.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.