Acasă Informativ Mircea Govor: “În cel mai scurt timp vom avea un viceprimar și...

Mircea Govor: “În cel mai scurt timp vom avea un viceprimar și un vicepreședinte la Consiliul Județean”

0

Șeful PSD Satu Mare, Mircea Govor, a vorbit sâmbătă, în cadrul podcastului de pe grupul de Facebook, Știrile Zilei, despre ultimele noutăți după vizita domniei sale de la București.

“Eu susțin orice variantă în care PSD să fie în față, în prima linie, să participe la luarea deciziilor la nivel județean și local, pentru că orice conducător de partid urmărește ca partidul pe care îl conduce să fie primul”, a spus Mircea Govor.

Președintele social-democraților sătmăreni a vorbit despre un lucru interesant. Conform celor spuse, în cel mai scurt timp, PNL urmează să cedeze un post de viceprimar și unul de vicepreședinte al Consiliului Județean în favoarea PSD.

În cadrul vizitei ministrului Agriculturii, unde au fost prezente toate cele trei formațiuni politice care se află la guvernare, PSD, PNL și UDMR s-a vorbit despre o alianță locală. Pot să vă spun că și deputatul Adrian Cozma va anunța public, în cel mai scurt timp, faptul că este de acord să se renunțe la un vicepreședinte CJ și un viceprimar, să intrăm în normalitate! Practic din 2016 am fost îndepărtați din funcțiile de conducere la municipiu și județ”, a concis șeful social-democraților.

Așadar, așteptăm cu maxim interes care vor fi cei care vor pleca și cei care le vor lua locul, în funcție de ce vor decide PNL și PSD.

loading...
Articolul precedentRezultatele înregistrate între FCSB și Craiova când a arbitrat Istvan Kovacs
Articolul următorCampanie a Poliției contestată pe facebook! ”Văd mulți șoferi belind ochii la mobil”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.