Acasă Actualitatea Mircea Govor dă asigurări: “Vom avea doi vicepreședinți la Consiliul Județean și...

Mircea Govor dă asigurări: “Vom avea doi vicepreședinți la Consiliul Județean și ambii viceprimari”

0

Mircea Govor a susținut în cadrul conferinței de presă de luni, imediat după alegerile locale, că PSD Satu Mare va obține funcții importante, de conducere.

Liderul PSD a declarat că social-democrații vor ocupa funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean, doi viceprimar și un viceprimar în municipiul Carei, pentru prima dată.

“Doresc să exprim recunoștința mea profundă pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o mie și tuturor candidaților Partidului Social Democrat Satu Mare. Voturile dumneavoastră au fost esențiale și, datorită sprijinului vostru, am reușit să obținem peste 32.000 de voturi și să câștigăm 16 mandate de primar, un rezultat de care sunt deosebit de mândru.  În urma negocierilor politice vom avea doi vicepreședinți la Consiliul Județean Satu Mare, doi viceprimari la municipiul Satu Mare și un viceprimar la municipiul Carei. M-am pus la dispoziția partidului pentru binele locuitorilor județului Satu Mare și al organizației județene PSD. Nu m-am folosit de partid pentru interesul meu propriu și nici nu am făcut alianțe împotriva firii”, a spus Mircea Govor.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.