Acasă Fotbal Mihai Pintilii dezvaluie cum se face echipa la FCSB inainte de meci:...

Mihai Pintilii dezvaluie cum se face echipa la FCSB inainte de meci: “El e omul de legatura”

0

Mihai Pintilii, fost internațional și delegat în acte al echipei FCSB, a fost invitat la emisiunea “Prietenii lui Ovidiu”, unde a abordat mai multe subiecte legate de situația echipei.

Iată câteva aspecte evidențiate în cadrul interviului:

  1. Rolul lui la FCSB: Pintilii a menționat că în acte este delegatul echipei, iar în practică se implică în activitățile zilnice ale echipei, colaborând cu staff-ul tehnic și conducerea.
  2. Interacțiunea cu MM Stoica: Pintilii a precizat că are discuții regulate cu MM Stoica, directorul sportiv al echipei, discutând despre fiecare jucător și aspecte legate de evoluția echipei.
  3. Comunicarea cu Gigi Becali: Fostul internațional a afirmat că Gigi Becali, patronul echipei, sună ocazional și discută despre jucători și aspecte legate de echipă. A menționat că Becali nu sună în timpul meciurilor și că nu există telefoane pe bancă în timpul partidelor.
  4. Despre Elias Charalambous: Pintilii a lăudat colaborarea cu Elias Charalambous, menționând că este un om foarte bun și că se consultă în principal cu MM Stoica. A adăugat că Charalambous înțelege fotbalul și obiectivele clubului.
  5. Religiozitatea lui Charalambous: Despre Elias Charalambous, Pintilii a spus că acesta este credincios, mergând des la biserica din bază pentru a se ruga, dar evită să meargă în perioade aglomerate pentru a nu fi văzut.
  6. Relația cu religia: Întrebat dacă și el are o relație strânsă cu religia, Pintilii a menționat că merge la biserică atunci când simte nevoia, fără a se implica în activități religioase doar pentru imagine.

Pintilii a subliniat atmosfera pozitivă din echipă și a menționat că jucătorii se antrenează bine, iar grupul este foarte unit.

Sursa: GSP

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.