Acasă Lifestyle Mihaela și Sorin, iubire secretă? Sătmăreanca de la ”Casa iubirii” a surprins...

Mihaela și Sorin, iubire secretă? Sătmăreanca de la ”Casa iubirii” a surprins cu declarațiile făcute

0

Mihaela Homa și Sorin Rus sunt câștigătorii primelor două sezoane ale emisiunii “Casa Iubirii”. Chiar dacă provin din sezoane diferite, ambii sunt din Satu Mare, iar după ce Mihaela a părăsit competiția, s-a dezvoltat o prietenie strânsă între cei doi.

Cu toate că ei se consideră doar prieteni, mulți observatori din online au speculat că între ei ar exista o chimie aparte și că ar forma un cuplu în privat, deși nu își asumă acest lucru public. Aceste speculații s-au intensificat atunci când Sorin a dezvăluit că este într-o relație de patru luni.

În ciuda faptului că situația actuală îi împiedică să fie împreună, Mihaela a făcut complimente la adresa lui Sorin, descriindu-l ca aproape bărbatul perfect. Singurul aspect care nu o impresionează este înălțimea lui, dar ea apreciază calitățile lui, cum ar fi perseverența, atenția acordată nevoilor sale și frumusețea sa.

Mihaela nu este genul de persoană care să ia inițiativa într-o relație, preferând să vadă dacă partenerul ei ar lua inițiativa. Chiar dacă ar fi existat șanse între ea și Sorin, Mihaela preferă să vadă gesturi semnificative din partea lui înainte de a face pași către o relație mai serioasă.

”Nu am cum să fiu eu iubita lui, pentru că el a zis că e de patru luni cu ea, eu eram în emisiune… Poate că erau ceva șanse (nr. să fie împreună), dar eu sunt genul de persoană căreia nu-i place să facă pași prima. Îmi place să văd dacă vin ceva pași din partea lui. Dar nu ceva mic, mic, că așa parcă nu am curaj, să văd ceva mai mult”, a spus Mihaela, în emisiunea ”Culisele iubirii”.

Însă acest fapt, că sunt doar prieteni, nu și iubiți, nu a oprit-o pe Mihaela din a-i face complimente lui Sorin. În viziunea sa, Sorin este aproape bărbatul perfect, singurul mic aspect care nu o impresionează pe blondină fiind înălțimea lui. Însă, apreciază multe altele la el, precum perseverența, frumusețea și atenția lui în ceea ce privește nevoile și plăcerile persoanei de lângă.

”Nu are rost să vorbim de fizic, că e frumos. Mi-ar fi plăcut să fie puțin mai înalt, dar nu e un impediment pentru că nici eu nu-s pe tocuri zi de zi. Are calități, e foarte atent, asta apreciez eu cel mai mult la un bărbat, să fie atent cu mine, la tot ce am eu nevoie. Îmi place mult și perseverența, el e perseverent”, a mai spus sătmăreanca pentru Wowbiz.ro.

Adsense