Acasă Actualitatea Micro 17, tot mai nesigur pentru femei! I-a furat banii și s-a...

Micro 17, tot mai nesigur pentru femei! I-a furat banii și s-a dus la păcănele

0

În Micro 17, din municipiul Satu Mare, apar tot mai multe infracțiuni, semn că acest cartier începe să devină tot mai nesigur.

Conform surselor Dincolo de Sport, din cadrul Poliției, într-o zi de miercuri, 13 decembrie 2023, în jurul orei 20.30, mai multe echipaje au intervenit după ce polițiștii au fost sesizați despre faptul că unei femei i-ar fi fost sustrasă poșeta de către o persoană necunoscută, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din municipiu, zona Păuleștiului.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani, din Halmeu.

Astfel, polițiștii au constatat faptul că tânărul i-ar fi sustras poșeta femeii, care s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, suferind leziuni la nivelul unui membru superior.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările au continuat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din informațiile noatre aflăm că tânărul a găsit în poșetă peste 2.000 de lei și s-a dus direct la păcănele, unde de altfel a fost prins. Prejudiciul nu a putut fi recuperat.

Adsense