Acasă Sport Micii floretiști de la CS Satu Mare și CSM Olimpia se pregătesc...

Micii floretiști de la CS Satu Mare și CSM Olimpia se pregătesc intens pentru Campionatul Național

0

În Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare, micii floretiști de la CS Satu Mare și CSM Olimpia Satu Mare se antrenează alături de colegii lor de la CSM Cluj-Napoca, într-un stagiu de pregătire comună. Sportivii clujeni au sosit însoțiți de părinți și de antrenorii Mugur Codreanu și Radu Dărăban, acesta din urmă fiind fost component al lotului de la fostul Centrul Olimpic de Floretă Masculin, Satu Mare.

Programul de pregătire a fost intens, începând cu un antrenament vineri, continuând cu două sesiuni sâmbătă și s-a încheiat duminică dimineața cu ultima sesiune de antrenament. Micii floretiști sătmăreni, împreună cu antrenorii lor File Attila, Dan Șuta, Izsáki Arnold și Lengyel Éva, au întâmpinat cu căldură echipa clujeană.

Antrenorii școlii sătmărene și-au exprimat speranțele ca această pregătire comună să fie benefică pentru sportivii lor în vederea Campionatului Național de copii, care va avea loc între 2 și 5 iulie, la București. „Sperăm ca această pregătire comună să fie de bun augur pentru Campionatul Național de copii”, au transmis antrenorii sătmăreni.

Adsense