Acasă Actualitatea Membrii PSD Satu Mare au participat la sfințirea capelei din Giurtelecu Hododului

Membrii PSD Satu Mare au participat la sfințirea capelei din Giurtelecu Hododului

0

Duminică, la invitația președintelui organizației PSD Hodod, consilierul local Romică Horincar, membri marcanți ai PSD Satu Mare au avut deosebita plăcere de a participa la evenimentul de sfințire a capelei din curtea bisericii ortodoxe din Giurtelecu Hododului.

Acest moment de profundă semnificație spirituală a adus împreună membrii comunității într-o atmosferă de pioșenie și comuniune. Slujba de sfințire a fost oficiată de Preasfințitul Timotei Sătmăreanu, însoțit de un sobor de preoți, marcând astfel un moment important în viața religioasă a localnicilor.

În cadrul slujbei, Preasfințitul Timotei Sătmăreanu a subliniat importanța spirituală a capelei și rolul acesteia în viața comunității. El a invitat pe toți cei prezenți să participe activ la viața religioasă și să se apropie cu inima deschisă de credință.

Participarea membrilor PSD Satu Mare la acest eveniment reflectă angajamentul partidului față de valorile spirituale și culturale ale comunităților locale. Prezența lor a fost un semn de respect și susținere pentru eforturile de consolidare a legăturilor comunitare și de promovare a valorilor tradiționale.

Evenimentul de sfințire a capelei din Giurtelecu Hododului a fost apreciat de toți participanții, care au recunoscut eforturile organizatorilor și importanța acestui moment în viața spirituală a comunității. Slujba a fost un prilej de comuniune și reflecție, subliniind încă o dată importanța credinței și a valorilor religioase în societatea contemporană.

Adsense