Acasă Informativ Membri PSD, alături de credincioși la hramul bisericii din Curtuiuș, de Sfântul...

Membri PSD, alături de credincioși la hramul bisericii din Curtuiuș, de Sfântul Apostol Andrei

0

Astăzi, Biserica din Curtuiuș, una dintre puținele biserici din județul Satu Mare cu hramul Sfântului Apostol Andrei, s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare. Liturghia a fost săvârșită de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul alături de un sobor de preoți.

La slujba de la Curtuiuș au participat numeroși credincioși, printre care s-au remarcat viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan-Ilieș, inspectorul general adjunct, Mariana Sălăgean, directorul OJFIR Satu Mare, Gabriel Mihali, vicepreședinții organizației municipale PSD, Adela Stănean și Radu Poias, secretarul organizației județene TSD Satu Mare, Claudiu Tămășan, președintele organizației municipale TSD, Sorin Stănean, alături de alți membri PSD din municipiul Satu Mare.

După sfânta liturghie, a fost sfințit clopotul bisericii.

Sfântul Apostol Andrei, cunoscut pentru încreștinarea popoarelor din preajma Dobrogei de astăzi, a adus cuvântul lui Dumnezeu pe actualul teritoriu al României. De aceea, este considerat ocrotitorul României și al românilor, reprezentând un adevărat exemplu de urmat pentru credincioșii bisericii cu hramul său.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.