Acasă Actualitatea Mașină de firmă furată dintr-o parcare din Negrești-Oaș! Infractorul a fugit apoi...

Mașină de firmă furată dintr-o parcare din Negrești-Oaș! Infractorul a fugit apoi în județul vecin

0

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi sustras un autoturism aparținând unei societăți comerciale, dintr-o parcare situată în localitatea Negrești-Oaș, rezultând un prejudiciu de 10.000 de euro.

În urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost găsit în localitatea Borlești.

Totodată, în urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Negrești-Oaș, care ar fi părăsit locul de domiciliu, în vederea sustragerii de la urmărirea penală.

La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare, în colaborare cu Serviciul Județean de Poliție Transporturi Bihor, l-au găsit pe bărbat, în proximitatea stației feroviare din Oradea. 

De asemenea, verificările efectuate în bazele de date au relevat faptul că bărbatul nu ar poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Față de persoana bănuită, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.