Acasă Actualitatea Mario Fresh revine la Restaurantul Capricci din Satu Mare! Se fac rezervări

Mario Fresh revine la Restaurantul Capricci din Satu Mare! Se fac rezervări

0

O nouă ocazie de a trăi experiența unei seri memorabile în Satu Mare se apropie rapid, iar fanii muzicii vor avea parte de un eveniment de marcă în oraș. Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 22.00, Restaurantul Capricci, situat în incinta mall-ului de pe Drumul Careiului, va găzdui un concert de excepție, avându-l ca invitat special pe talentatul artist Mario Fresh. Acesta revine practic în Satu Mare.

Originar din Iași, Mario Fresh, pe numele său real Mario Galatan, este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din industria muzicală românească. Cu o carieră impresionantă încă de la o vârstă fragedă, Mario a câștigat inimile publicului încă de la vârsta de cinci ani, obținând premii importante la festivaluri de prestigiu precum Cerbul de Aur Junior și Festivalul Mamaia Copiilor.

Însă momentul care a marcat începutul ascensiunii sale în muzică a fost întâlnirea cu Alex Velea, care i-a recunoscut talentul și l-a susținut în devenirea sa ca artist. De atunci, Mario Fresh a cucerit audiența cu piese memorabile, iar colaborările sale cu nume sonore din industria muzicală românească au adus-o în atenția publicului larg.

Printre piesele sale celebre se numără “N-ai școală…e nasol!”, “Am rămas cu gândul la tine!”, “Necesar”, “Ai fost”, “Și ce dacă”, “În alte vieți”, toate având milioane de vizualizări pe platforma YouTube și fiind aclamate de fani din întreaga țară.

Concertul de sâmbătă va începe la ora 22.00, iar publicul va avea parte și de un warm-up pe măsură susținut de talentatul DJ Sorin Michnea.

Rezervările pentru acest eveniment pot fi făcute la numărul de telefon 0770.533.993.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.