Acasă Actualitatea Marcel Ciolacu, alături de Mircea Govor: “La Satu Mare avem o organizație...

Marcel Ciolacu, alături de Mircea Govor: “La Satu Mare avem o organizație care lucrează pentru oameni”

0

La finalul vizitei de la Satu Mare, premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu a susținut o conferință de presă, în Sala Studio a Teatrului de Nord.

După ce a fost prezent la Conferința de alegeri a președintelui PSD Satu Mare, unde a fost confirmat Mircea Govor, Marcel Ciolacu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

“Avem un partid curat, de multe ori când veneam în trecut, exista o oarecare luptă politică în interior. Acum este pentru prima dată când vin la Satu Mare și văd lucruri frumoase. În acest moment, la Satu Mare avem o organizează care lucrează pentru oameni. Îl felicit pe domnul președinte Govor și îi urez succes”, a spus Marcel Ciolacu.

“Le mulțumesc tuturor, președintelui Ciolacu pentru sprijin și împreună vom face bine pentru Satu Mare”, a spus Mircea Govor.

A luat cuvântul și Gheorghe Cârciu, care a primis conducerii centrale că organizația de la Satu Mare este una foarte puternică și i-a asigurat de rezultate bune la alegerile din acest an.

Președintele Ciolacu s-a întâlnit cu sătmărenii pe stradă, a stat de vorbă cu ei, în fața PSD Satu Mare a avut loc un protest al românilor care își cer drepturile după Legea 154/2021.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.