Acasă Actualitatea Mai mulți primari, viceprimari și consilieri PNL au trecut la PSD Satu...

Mai mulți primari, viceprimari și consilieri PNL au trecut la PSD Satu Mare

0

Ziua de luni a fost una extrem de importantă pentru PSD Satu Mare, deoarece familia social-democraților s-a mărit cu oameni serioși, muncitori și importanți din diverse comunități.

Primul care s-a alăturat rândurilor PSD a fost viceprimarul comunei Vetiș, Dan Codrea, care a venit împreună cu echipa sa formată din 7 consilieri PNL din Vețiș. O altă mutare importantă a avut loc din partea primarului comunei Căuaș, Marius Roka, care a adus întreaga organizație liberală în tabăra social-democrată.

Ulterior, la orele prânzului, viceprimarul PNL din Socond, Nicolae Silaghi, împreună cu doi consilieri liberali, au decis să se alăture Organizației Județene Satu Mare a PSD, consolidând echipa social-democrată din zonă.

Ziua s-a încheiat cu o altă reușită pentru PSD, deoarece primarul comunei Tarna Mare, Monica Sobius, împreună cu viceprimarul Vasile Lenghel, consilierii locali și întreaga Organizație Locală a PNL din Tarna Mare, au decis să treacă la PSD.

Detaliile despre planurile PSD-ului vor fi dezvăluite în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc mâine la sediul partidului.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.