Acasă Sport Locul 1 pentru karateka Daiana Vancsa de la CSM Olimpia la Cupa...

Locul 1 pentru karateka Daiana Vancsa de la CSM Olimpia la Cupa României WUKF

0

Vancsa Daiana, un talentat karateka reprezentând Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, a obținut o performanță deosebită la Cupa României de Karate WUKF desfășurată recent la Cluj-Napoca.

La această competiție, care a adunat 877 de sportivi din 54 de cluburi din România, Vancsa Daiana a reușit să cucerească medalia de aur.

Performanța sa notabilă a venit în categoria kumite individual sanbon pentru sportivii cu vârsta cuprinsă între 21 și 35 de ani, la categoria de greutate de -55 de kilograme. Această victorie reprezintă un recunoașterea muncii și dedicării ei în karate și a demonstrat calitățile sale impresionante în această artă martială.

Pe lângă Vancsa Daiana, alți sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare au avut performanțe notabile la Cupa României de Karate WUKF. Gabriel Jiboc și David Lupisca au câștigat medalii de argint în proba kumite individual sanbon la categoria de vârstă de 13 ani, la categoriile de greutate de +65 kilograme și -65 kilograme, respectiv. De asemenea, Igor Bălăcescu a urcat pe treapta a treia a podiumului, obținând medalia de bronz în proba kumite individual ippon la categoria de vârstă de peste 21 de ani.

Mai multe detalii găsiți aici:

@CSM Olimpia Satu Mare 

@csmolimpiaofficial 

@www.csmolimpia.ro

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.