Acasă Actualitatea Liviu Pop, candidat Dreapta Unită la Consiliul Județean Satu Mare, anunță investiții...

Liviu Pop, candidat Dreapta Unită la Consiliul Județean Satu Mare, anunță investiții în infrastructură

3

În fața noastră se desfășoară un moment decisiv pentru viitorul județului Satu Mare. Sătmărenii au șansa de a alege un lider dedicat, un om cu viziune și experiență în domeniul privat și politic, care să le reprezinte interesele la nivelul Consiliului Județean și să aducă progresul mult așteptat în comunitatea sătmăreană. Acest om este Liviu Pop, candidatul Alianței Dreapta Unită USR-PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare.

Liviu Pop nu este doar un nume pe o listă electorală, ci o persoană dedicată, cu o istorie solidă în slujba cetățenilor sătmăreni. Cu o carieră impresionantă în mediul privat, Liviu Pop a înțeles importanța dezvoltării durabile și a bunelor practici de afaceri. Însă, mai presus de toate, el este un sătmărean convins, cu rădăcini adânci în comunitatea noastră.

Experiența sa în politică nu este doar o listă de mandate și poziții ocupate, ci o demonstrație clară a dedicării sale față de progresul județului Satu Mare. De la primii săi pași ca și consilier local în comuna natală Vama, până la activitatea sa actuală ca și consilier județean din partea PMP Satu Mare, Liviu a fost mereu alături de cetățeni, luptând pentru interesele lor.

Viziune modernă pentru Satu Mare

Prin Alianța Dreapta Unită, Liviu Pop și echipa sa aduc în prim plan o viziune modernă pentru Satu Mare și o determinare fermă de a transforma această viziune în realitate. Unul dintre proiectele majore este realizarea drumului rapid Baia Mare – Satu Mare – Petea, o infrastructură esențială pentru conectarea județului nostru la rețeaua de transport europeană.

Dar dezvoltarea nu se oprește aici. Liviu Pop și echipa sa pun accentul pe modernizarea infrastructurii rutiere la nivelul întregului județ. Proiecte precum centura de ocolire a Negreștiului și nu numai și investițiile de peste 40 de milioane de euro în drumuri județene demonstrează angajamentul lor ferm față de îmbunătățirea condițiilor de transport și circulație în Satu Mare. Liviu Pop își propune să se implice clar în viitorul mandat în demararea proiectelor privind centurile de ocolire din diferite orașe din județul Satu Mare.

Însă Liviu Pop nu vrea doar să construiască drumuri. El vrea să creeze o infrastructură rutieră de calitate europeană, eliminând drumurile de pământ sau pietruite care încă mai există în județul nostru. Pentru aceasta, este necesară atragerea de fonduri europene și elaborarea de proiecte sustenabile, iar Liviu Pop este persoana potrivită pentru această misiune.

Drumul Păulești – Pomi- Borlești este mai mult decât o cale de comunicație. Este o legătură vitală între comunități, o arteră care pulsează viață și progres. Aceste drumuri, gândite în anii ’80, s-au transformat într-o povară pentru locuitorii noștri, căci timpul nu le-a fost prieten. Astăzi, ele sunt martore ale unui trafic greu, care nu face decât să îngreuneze viața șoferilor. Dar nu putem rămâne prizonieri ai trecutului. Este timpul să acționăm, să transformăm aceste drumuri în adevărate căi de acces către viitor. Vrem să eliminăm praful și pietrișul de pe șoselele noastre și să le aducem la standarde europene. Aceasta nu este doar o dorință, ci o necesitate imperativă pentru progresul nostru. Pentru aceasta, trebuie să ne uităm dincolo de bugetul nostru local. Trebuie să atragem resurse și expertiză din întreaga Europă. Este momentul să facem apel la fonduri europene și să construim parteneriate solide pentru a ridica infrastructura județului nostru la nivelul pe care-l merită. Haideți să lucrăm împreună pentru a transforma visul nostru în realitate și pentru a oferi cetățenilor noștri un viitor mai bun!“, declară Liviu Pop.


Comandat de Partidul Mișcarea Populară – PMP Satu Mare
Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu
COD mandatar financiar coordonator: 21240022

Adsense

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.