Acasă Actualitatea LISTĂ. Noi întreruperi de curent în Satu Mare, Pișcolt, Odoreu și Viile...

LISTĂ. Noi întreruperi de curent în Satu Mare, Pișcolt, Odoreu și Viile Satu Mare!

0

Față de lista prezentată zilele trecute, Distribuția Energie Electrică România a suplimentat lista străzilor și a localităților în care se va întrerupe curentul electric până pe 17 mai.

Locuitorii sunt avertizați cu privire la iminența unor întreruperi programate de curent, ca urmare a unor lucrări planificate de modernizare și întreținere a rețelei electrice.

Întreruperile planificate vor afecta mai multe străzi din diverse zone ale orașului în următoarele zile, dar și din alte localități.

În timpul acestor întreruperi, locuitorii afectați se vor confrunta cu lipsa temporară de electricitate, ceea ce poate duce la inconveniențe în activitățile zilnice și în funcționarea unor afaceri locale.

A cikk automatikusan lefordítva magyarra

Az Electrica România elosztó a napokban bemutatott listához képest kibővítette az áramszünetekre vonatkozó utcák és települések listáját május 17-ig.

A lakosokat figyelmeztetik a tervezett áramkimaradások közelgő veszélyére, melyek az elektromos hálózat felújításának és karbantartásának tervezett munkálatai miatt következnek be.

A tervezett áramkimaradások több utcát érintenek a város különböző részein a következő napokban, valamint más településeket is.

Az érintett lakosok ezek alatt az áramkimaradások alatt ideiglenesen áramszolgáltatás nélkül maradnak, ami kényelmetlenséget okozhat mindennapi tevékenységeikben és a helyi vállalkozások működésében is.

Lista străzilor și localităților afectate:

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.