Acasă Fotbal Liga a 3-a: Început perfect de sezon pentru CSM Olimpia Satu Mare

Liga a 3-a: Început perfect de sezon pentru CSM Olimpia Satu Mare

0

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare continuă să impresioneze în acest sezon al ligii a 3-a, obținând a treia victorie consecutivă. Într-un meci disputat în etapa a 3-a a seriei a 10-a, CSM Olimpia a învins clar CS Minaur Baia Mare cu scorul de 4-1.

Victoria de sâmbătă a fost cea mai convingătoare a echipei în acest sezon, iar jucătorii antrenați de cuplul Cosmin Iuhas și Florin Fabian au dominat partida de la început până la sfârșit. Avantajul de trei goluri a fost stabilit rapid, încă din minutul 20 al jocului.

Moussa Tiefing Samake, fotbalist malinez venit de la CFR Cluj, a avut un debut excepțional în tricoul echipei, reușind să marcheze două goluri și să ofere o pasă de gol. El a deschis scorul în minutul 4 cu un șut deviat, iar apoi l-a servit pe Raul Vidrășan pentru al doilea gol al echipei. În minutul 20, căpitanul Ervin Zsiga a centrat perfect pentru Răzvan Lazăr, care a marcat al treilea gol al partidei cu o lovitură de cap.

Cu toate acestea, în minutul 37, echipa a permis o gol adversarilor după o lovitură de la colț. Daniel Stoian a marcat singurul gol pentru Minaur Baia Mare în această partidă.

În partea secundă a meciului, CSM Olimpia a menținut controlul asupra jocului și a evitat orice pericol la poarta proprie. În minutul 60, Adam Abdul-Wahab a lovit transversala porții adverse, ratând astfel șansa de a mări diferența.

Moussa Tiefing Samake a confirmat calitatea sa în minutul 67, reușind să înscrie din nou și stabilind scorul final la 4-1 în favoarea echipei sale.

Cu această victorie, CSM Olimpia rămâne în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu SCM Zalău. Echipa are un parcurs promițător în acest sezon și antrenorul Cosmin Iuhas a subliniat progresul evident al echipei. Următorul meci va fi unul dificil, în deplasare, împotriva echipei FC Olimpia MCMXXI Satu Mare.

Publicul sătmărean a arătat susținere, iar antrenorul Cosmin Iuhas a apreciat prezența lor la stadion. Echipa speră să continue să aducă rezultate pozitive și să-i bucure pe fani pe parcursul întregului sezon de campionat.

Declarația antrenorului Cosmin Iuhas

„Nu pot să nu fiu fericit. Ce mă bucură, că de la meci la meci arătăm altceva, începem să înscriem și goluri. Cum am spus-o și după meciul din Cupa României cu Baia Mare, când am pierdut acasă cu scorul de 3–2, că în campionat va fi cu totul alt meci. Cred că azi am arătăt, că am fost echipa mai bună, am controlat permanent jocul. Îi felicit pe băieți și mă bucur, ca progresăm de la meci la meci. Sper să o ținem așa până la sfârșit. Ne așteaptă un campionat lung, fiecare meci va fi foarte important pentru noi, și fiecare meci îl vom trata la fel de serios. Cred, că dacă îl aveam pe Moussa și în primul meci, era cu totul altul scorul cu Sântandrei. Este un copil, care a venit săptămâna asta, este un jucător foarte receptiv, pricepe foarte bine ceea ce-i cerem, și cred că astăzi și-a arătat calitatea, și pe această cale îl felicit.

Ne bucură că vin suporteri în număr frumos. Cu toți știm, că publicul sătmărean este pretențios, și atunci, când vom avea rezultate, cu siguranță vor fi în număr și mai mare, și îi vom bucura la sfârșit de campionat.”

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 3

CSM Olimpia Satu Mare – CS Minaur Baia Mare 4–1 (3–1)

Marcatori: Moussa Tiefing Samake 4, 67, Raul Vidrășan 13, Răzvan Lazăr 20, respectiv Daniel Stoian 37.

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Raul Apai, Răzvan Lazăr, Paul Copaci, Adrian Micaș, Adam Abdul-Wahab, Pop Nándor, Raul Vidrășan, Zsiga Ervin (65, Alexandru Mărieș), Viorel Chinde (81, Süveg Nándor), Moussa Tiefing Samake (85, Adrian Șter).

Antrenor: Cosmin Iuhas. Director tehnic: Florin Fabian.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.