Acasă Fotbal LIGA 3: CSM Olimpia Satu Mare vrea toate punctele din deplasarea de...

LIGA 3: CSM Olimpia Satu Mare vrea toate punctele din deplasarea de la Baia Mare

0

CSM Olimpia Satu Mare se pregătește să întâlnească echipa CS Minaur din Baia Mare în cadrul celei de-a 12-a etape a ligii a 3-a. Cu o serie de rezultate bune în spate, CSM Olimpia speră să continue evoluția pozitivă.

Echipa antrenată de Cosmin Iuhas este într-o formă bună, fiind neînvinsă în ultimele șase meciuri și urcând pe locul doi în clasamentul seriei a 10-a. Cu un moral ridicat și jocul în creștere, ei sunt determinați să obțină o nouă victorie în confruntarea cu CS Minaur.

Echipa din Baia Mare, deși are jucători valoroși în lot, se confruntă cu dificultăți în acest sezon și ocupă ultimul loc în clasament. Cu toate acestea, CSM Olimpia nu subestimează adversarul și se așteaptă la o confruntare competitivă.

În întâlnirea directă din etapa a 3-a, CSM Olimpia a obținut o victorie categorică de 4-1 împotriva Minaurului, ceea ce îi oferă un avantaj clar în acest meci. Cu toate acestea, fotbalul este plin de surprize, iar orice se poate întâmpla pe teren.

Meciul va avea loc pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare și promite să fie o confruntare interesantă între cele două echipe. CSM Olimpia Satu Mare este considerată favorită în acest meci, dar rezultatul final depinde de evoluția jucătorilor pe teren.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.