Acasă Fotbal LIGA 3: CSM Olimpia SATU MARE dă piept cu CSM Sighetu Marmației

LIGA 3: CSM Olimpia SATU MARE dă piept cu CSM Sighetu Marmației

0

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare se pregătește pentru un meci important în Liga a 3-a, seria a 10-a. După o serie de trei victorii consecutive, echipa a suferit un semieșec în etapa anterioară, înregistrând un remiză 3-3 împotriva SC Olimpia MCMXXI. Cu toate acestea, CSM Olimpia Satu Mare își menține locul secund în clasament, la doar două puncte în spatele liderului SCM Zalău.

Meciul următor va avea loc pe teren propriu, la Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, unde CSM Olimpia Satu Mare va întâlni CSM Sighetu Marmației. Această echipă, care are în componență fostul jucător al lui Olimpia, sengalezul Gueye Mansour, se anunță a fi un adversar incomod.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon într-un meci de Cupa României, cu CSM Olimpia Satu Mare câștigând cu scorul de 2-1 în ultimul minut al prelungirilor. Cu toate acestea, meciul din campionat promite să fie unul dificil, cu ambele echipe luptând pentru puncte importante.

Lotul echipei CSM Olimpia Satu Mare s-a întărit în ultimele etape și acest lucru s-a văzut în rezultatele obținute în campionat. Cu trei victorii și un egal în primele patru etape, echipa este hotărâtă să continue performanța bună și să urce în clasament.

Cu toate acestea, absențele jucătorilor cheie, Răzvan Lazăr și Marco Bota, pot reprezenta o provocare pentru echipă. Primul este suspendat pentru o etapă după eliminarea din meciul precedent, în timp ce Marco Bota este încă accidentat. Cu toate acestea, revenirea fundașului Cătălin Oanea și a atacantului Andrei Pop ar putea să aducă un impuls pozitiv echipei.

Meciul dintre CSM Olimpia Satu Mare și CSM Sighetu Marmației se anunță a fi unul interesant și intens. Ambele echipe își doresc victoria și vor lupta pentru cele trei puncte. Fanii echipei de acasă sunt nerăbdători să vadă cum se va desfășura acest meci și speră că echipa lor va ieși învingătoare.

Mai multe detalii găsiți aici:

@CSM Olimpia Satu Mare 

@csmolimpiaofficial 

@www.csmolimpia.ro

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.