Acasă Actualitatea Liber din nou! Când este programată vacanța de schi pentru elevii din...

Liber din nou! Când este programată vacanța de schi pentru elevii din Satu Mare

0

Copiii de grădiniţă şi elevii s-au întors în bănci miercuri, după minivacanţa de Mica Unire, iar nu după mult timp urmează vacanţa de schi din februarie 2023 a elevilor.

Astfel, următoarea vacanță a elevilor este în februarie, timp de o săptămână, la decizia inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, în perioada 6-26 februarie 2023. 

Există, însă, un calendar școlar pentru fiecare județ în parte, de unde elevii pot afla în ce perioadă au vacanţa din februarie.

În anul 2023, prima zi de cursuri a fost luni, 9 ianuarie, și aceasta deschide modulul 3 de cursuri. 

Acest modul are o durată diferită în fiecare județ, durată fiind decisă de inspectoratele școlare încă de anul trecut. În funcție de cum a fost poziționată vacanța de schi, din februarie, modulul 3 durează 5, 6 sau 7 săptămâni.

Județele care vor avea vacanță în 20-24 februarie sunt Alba, Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

De luni, 13 februarie, 20 sau 27 februarie 2023, elevii și profesorii se întorc la școală pentru modulul 4 care durează până pe 6 aprilie când, pentru două săptămâni, este vacanța de primăvară, în timpul căreia sunt sărbătorile pascale pentru creștini.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.