Acasă Actualitatea La Mulți Ani, Ovidiu Duma! Edilul orașului Ardud, la ceas aniversar

La Mulți Ani, Ovidiu Duma! Edilul orașului Ardud, la ceas aniversar

0

Pe 14 mai, comunitatea din orașul Ardud și nu numai, îl sărbătoresc pe Ovidiu Duma, primarul localității, cel care și-a dedicat jumătate din viață în slujba oamenilor. Parcă de o viață în administrația locală a orașului de sub Cetate, Ovidiu Duma a fost pionierul dezvoltarii localității și nu numai, a pus practic Ardudul pe harta turistică pe plan național și internațional.

În plus, fiind un om gospodar, s-a luptat pentru a reabilita drumuri, rețele de apă, canal, gaz, iar pe lângă acestea, n-a uitat de cultura și sportul din împrejurimi. Iar oamenii îl iubesc, fiind unul dintre cei mai apreciați edili din județul Satu Mare. Primăria Ardud s-a mutat de câțiva ani în casă nouă, iar de luni bune, orașul se laudă cu un proiect de anvergură, cea mai modernă sală de cultură din Nord-Vestul țării.

Cu toții îl cunosc ca un om sincer, cinstit și onest și implicat în tot ce înseamnă munca zi de zi la Primăria Ardud. A susținut noul, a încercat să fie un primar bun pentru fiecare dintre cetățenii de care are grijă. Și nu sunt puțini, de orașul turistic medieval aparținând și cartierul Mădăras, dar și satele Ardud-Vii, Baba Novac, Gerăușa și Sărătura.

La ceas aniversar, îi dorim multă sănătate, putere pentru a-și duce la bun sfârșit realizările, alături de un sincer și călduros “La Mulți Ani!

loading...
Articolul precedentIstvan Kovacs, din Liga Campionilor la Viitorul Vetiș – CSM Victoria Carei
Articolul următorFOTO | Sătmărenii comemorează 52 de ani de la inundațiile devastatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.