Acasă Fotbal Vassaras a decis arbitrul meciului Sepsi – FCSB! A fost gafeurul sezonului...

Vassaras a decis arbitrul meciului Sepsi – FCSB! A fost gafeurul sezonului trecut

0

În etapa a zecea a SuperLigii, toate privirile sunt îndreptate către Sfântu Gheorghe, unde Sepsi Sfântu Gheorghe se va întâlni cu FCSB.

Cu toate acestea, subiectul principal de discuție înaintea acestei confruntări este desemnarea lui Cătălin Popa ca arbitru central, un nume care a stârnit multe controverse în trecutul recent al fotbalului românesc.

Cătălin Popa, în vârstă de 42 de ani, este piteștean și a fost desemnat pentru acest meci, deși la începutul sezonului a picat testele fizice. În sezonul trecut, Popa a fost cunoscut pentru greșelile sale de arbitraj, fiind considerat unul dintre cei mai controversați arbitri din campionat. Cu un total de 13 mari erori de arbitraj în sezonul anterior, a fost în fruntea clasamentului negativ al gafeurilor, depășindu-i pe Istvan Kovacs și Andrei Chivulete.

Cu toate acestea, Cătălin Popa a primit o a doua șansă în acest sezon, iar meciul dintre Sepsi și FCSB va fi al doilea pe care îl arbitrează. Chiar și în primul său meci din acest sezon, care a fost un spectaculos 3-5 între FCU Craiova și Rapid, a avut o eroare notabilă de arbitraj, refuzând să acorde o lovitură de la 11 metri pentru Rapid după un fault asupra lui Braun. Decizia sa inițială a fost schimbată datorită intervenției VAR.

În sezonul trecut, Cătălin Popa a stricat mai multe meciuri cu deciziile sale controversate, cum ar fi cel dintre FC Voluntari și UTA Arad, câștigat de Voluntari cu 3-0, sau confruntarea dintre Sepsi și Rapid, pe care Sepsi a câștigat-o cu 2-0.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.