Acasă Fotbal Keșeru, coșmarul lui Dinamo! Va fi titular în derby

Keșeru, coșmarul lui Dinamo! Va fi titular în derby

0

Claudiu Keșeru (34 de ani), noul jucător de la FCSB, s-a antrenat miercuri pentru prima dată sub comanda lui Edi Iordănescu. Parametrii lui fizici sunt foarte buni și va intra din primul minut în meciul cu Dinamo.

FCSB a pierdut 3 guri de foc în ofensivă în ultimele săptămâni, Moruțan a plecat la Galatasaray, Coman și Tănase s-au accidentat grav, însă a câștigat un fotbalist cu cifre fantastice pentru derby-ul cu Dinamo, care se va disputa duminica viitoare, pe Arena Națională. Claudiu Keșeru va fi aproape sigur titular în centrul atacului în Derby.

El a trecut cu bine vizita medicală, apoi a efectuat miercuri prima ședință de pregătire sub comanda lui Edi Iordănescu. În plus, staff-ul medical al vicecampioanei a efectuat teste suplimentare în privința lui Keșeru, pentru a se vedea exact nivelul de pregătire fizică pe care el îl are în momentul de față.

După prima săptămână din iulie, Keșeru a intrat în conflict cu antrenorul lui Ludogoreț și a fost îndepărtat din lotul primei echipe. A ajuns la echipa secundă, însă, în afara antrenamentelor de acolo, lucra și separat, individual, tocmai pentru a nu scădea ritmul unei echipe cu pretenții.

În această perioadă, până să se ajungă la trecerea la FCSB, Keșeru a bifat și 3 meciuri oficiale, toate la Ludogoreț II. A marcat de 3 ori, a fost de două ori integralist și o dată a jucat 82 de minute.

Rezultatele testelor pe care el le-a făcut la FCSB au fost foarte bune, iar antrenorul principal a primit asigurări că îl poate lua în calcule pentru meciul cu Dinamo fără a se risca vreo accidentare.

Cum FCSB are probleme mari în ofensivă, titularizarea lui Keșeru va fi o adevărată gură de oxigen pentru staff-ul condus de Iordănescu junior. Tănase a fost golgeter în sezonul trecut, iar Coman și Moruțan erau și ei adevărate pericole pentru adversari.

În lipsa lor, Keșeru va fi singurul fotbalist pe care roș-albaștrii îl vor avea cu cifre demne de o echipă care își dorește titlul de campioană.

Cordea și Octavian Popescu au jucat puțin în Liga 1, nu au experiență mare la acest nivel și nici de marcat n-au marcat foarte mult până acum, au împreună doar 10 goluri pe prima scenă.

Adsense