Acasă Sport Judo Master Satu Mare, locul 2 din 74 de cluburi participante la...

Judo Master Satu Mare, locul 2 din 74 de cluburi participante la un turneu în Slovacia!

0

Echipa Judo Master Satu Mare e a reușit să strălucească din nou în lumina internațională, obținând rezultate foarte bune la recentul Gran Prix Rimanska Sobota din Slovacia. Sub îndrumarea antrenorului Attila Pelcz, cei 11 sportivi au demonstrat o pasiune și o determinare remarcabilă, obținând locul 2 în clasamentul general, alături de partenerii de la Unio Satu Mare, în ciuda competiției dure cu reprezentanți de la peste 70 de cluburi din 12 țări.

Cu un total de 854 de sportivi participanți din diverse țări, concursul a fost un test veritabil al abilităților și al perseverenței fiecărui judoka. Cu toate acestea, echipa Judo Master Satu Mare a strălucit, aducând acasă o serie impresionantă de medalii și clasări notabile.

Printre cei mai străluciți sportivi se numără Somogy Hanna, care a obținut medalia de argint la categoria U9 -23 kg, și Varga Răzvan, care s-a clasat pe locul 5 la categoria U9 30 kg. Performanțe de excepție au avut și Mellan Alexandra, care a cucerit medalia de aur la categoria U9 -55 kg, și Nemeth Maia și Sas Raisa, ambele adjudecându-și medalii de aur și bronz, respectiv, la categoria U13 -40 kg.

Ilutan Lorena și Gândea Alexandra au continuat seria de succes, aducând acasă medalii de bronz și aur la categoriile U13 -48 kg și U15 -32 kg, demonstrând încă o dată talentul și pregătirea de nivel înalt a echipei.

Cu aceste performanțe impresionante, echipa se pregătește acum pentru noi provocări. În săptămâna următoare, sportivii se vor alătura Cupa Napoca, pregătindu-se apoi pentru Cupa Satu Mare, unde vor întâlni competiția și mai acerbă, având în vedere că vor concura cu mai multe echipe străine din țări precum Slovacia, Ucraina, Ungaria și Polonia.

Antrenorul Attila Pelcz este mândru de echipa sa și este convins că aceste rezultate impresionante sunt doar începutul unei serii de succese pentru Judo Master Satu Mare în anii ce vor urma.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.