Acasă Actualitatea Judecătorul sătmărean Attila Varga de la Curtea Constituțională, în stare gravă la...

Judecătorul sătmărean Attila Varga de la Curtea Constituțională, în stare gravă la spital

0

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituțională se confruntă cu o stare de sănătate gravă, fiind internat în Spitalul Universitar din București. Conform surselor Antena 3 CNN, judecătorul se află într-o stare inconștientă și este intubat, necesitând îngrijire medicală intensivă.

Născut la 21 aprilie 1963 în orașul Satu Mare, Varga Attila este un profesionist respectat în domeniul juridic. A absolvit Facultatea de Drept la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca în 1986 și și-a continuat studiile în domeniul Dreptului constituțional, obținând titlul de doctor în științe juridice în anul 2006.

Cu o carieră dedicată justiției și un mandat de judecător la Curtea Constituțională începând din 2016, Varga Attila a adus o contribuție semnificativă în interpretarea și aplicarea legii în România.

Starea de sănătate gravă a judecătorului a fost primită cu îngrijorare de comunitatea juridică și de cei care îl cunosc. Colegii și prietenii își exprimă speranța într-o recuperare rapidă și completă pentru Varga Attila.

În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile sunt alături de familia și colegii judecătorului Varga Attila. Se speră că va primi îngrijirea de care are nevoie și că se va întoarce sănătos și puternic pentru a-și continua munca dedicată justiției în România.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.