Acasă Fotbal Jucătorul rivalei CFR Cluj, gata să ajungă la FCSB! Când încep negocierile

Jucătorul rivalei CFR Cluj, gata să ajungă la FCSB! Când încep negocierile

0

Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (32 de ani) se află în atenția cluburilor de top din România, iar contractul său cu CFR Cluj expiră în vara anului 2024. Cu o experiență considerabilă în Serie A, jucând pentru AS Roma și altele, Tachtsidis a devenit o prezență valoroasă în Superligă.

Cu toate acestea, cu numai câteva luni înainte de expirarea contractului său, speculațiile despre viitorul lui Tachtsidis au început să circule. Cluburile sunt conștiente că, începând cu iarna aceasta, mijlocașul poate discuta cu orice alt club pentru un pre-contract, punându-și astfel mintea și concentrarea la încercare.

Marius Bilașco, oficial CFR Cluj, a menționat că Tachtsidis și-a exprimat dorința de a rămâne și după vara aceasta, dar nimic nu este sigur în fotbal. Această situație deschide ușa pentru alte cluburi care doresc să îl aducă pe grec în echipa lor. Unul dintre aceste cluburi ar putea fi FCSB, ale căror conduceri au exprimat admirație pentru jucătorul crescut de AEK Atena.

Cu toate acestea, faptul că Tachtsidis ar putea fi disponibil pe piața transferurilor i-a pus pe alert pe oficialii din București, și mai ales pe Mihai Stoica, care a lăudat calitățile mijlocașului după evoluțiile bune pentru CFR Cluj. Stoica recunoaște valoarea jucătorului, dar știe și că nu va fi singurul interesat.

Tachtsidis, care și-a început cariera la AEK Atena și a jucat în Serie A pentru AS Roma, a străbătut o serie de cluburi în ultimii 10 ani, inclusiv echipe din Italia, Grecia, și Anglia. Cu 156 de meciuri în Serie A, 7 goluri și 15 pase decisive, Tachtsidis aduce experiență și calitate oricărei echipe.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.