Acasă Fotbal Jucătorii menajați de FCSB pentru meciul de duminică cu Rapid

Jucătorii menajați de FCSB pentru meciul de duminică cu Rapid

0

Duminică seară, de la ora 21:00, Rapid și FCSB se vor întâlni în ultima etapă a play-off-ului Superligii României. Este un meci mult așteptat, mai ales după ce ultima confruntare dintre cele două echipe s-a încheiat cu un spectaculos 2-2, în manșa tur a play-off-ului.

FCSB Menajează Titularii pentru Derby-ul cu Rapid

Înaintea acestui derby, antrenorul principal al FCSB, Elias Charalambous, a anunțat în cadrul conferinței de presă că va introduce în primul “11” jucători care nu au avut atât de multe apariții în actuala stagiune. Conform sursei Fanatik, FCSB va menaja patru titulari importanți: Florinel Coman, Darius Olaru, Risto Radunovic și Adrian Șut. Rămâne de văzut dacă acești jucători vor fi prezenți pe banca de rezerve și vor intra pe parcursul jocului, mai ales că Florinel Coman este în cursa pentru titlul de cel mai bun marcator al sezonului.

Declarațiile lui Elias Charalambous înainte de Meci

În conferința de presă, Charalambous a exprimat dorința echipei de a încheia acest sezon bun cu o victorie, chiar dacă va face câteva schimbări în echipă pentru a odihni jucătorii principali care au acumulat multe minute de joc și care vor fi implicați și în meciurile echipei naționale.

„Bună seara! Ultimul joc al sezonului. Dacă e posibil vrem să închidem acest sezon bun cu o victorie. De jocul de mâine vom oferi minute jucătorilor care nu au evoluat în acest sezon. Vrem să le oferim o șansă și să odihnim fotbaliștii care au jucat tot sezonul. Pe câțiva îi vom vedea la echipa națională. Suntem aici să ajutăm naționala, să fie gata pentru competiția de la vară.

Pentru toate jocurile avem așteptări. Vrem să închidem acest sezon în cea mai bună manieră, adică victoria. Vom face câteva schimbări, dar avem încredere în lot. Aceste momente sunt frumoase. După ce am câștigat campionatul, să ne bucurăm cu familia, fanii, jucătorii. Cel mai tare moment a fost să-i văd pe băieți, pe staff, pe fani să celebreze împreună. Jucătorii care au bifat mai multe minute și care vor merge la echipa națională vor fi odihniți. Cei care nu au prea jucat în acest sezon vor avea această șansă mâine. În fotbal câteodată nu le poți da această șansă. Acum vrem să o facem”, a declarat Charalambous.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.