Acasă Fotbal Jucătorii de la CSM Olimpia au încins o miuță cu elevii de...

Jucătorii de la CSM Olimpia au încins o miuță cu elevii de la Colegiul Național “Doamna Stanca”

0

Marți, Colegiul Național “Doamna Stanca” din Satu Mare a avut onoarea de a găzdui o vizită specială a unor membri ai echipei de fotbal CSM Olimpia. Căpitanul Florin Mureșan, alături de colegii săi Adrian Micaș și Adrian Zbona, au răspuns invitației elevilor din clasa a V-a și au petrecut câteva ore alături de aceștia.

În cadrul vizitei, fotbaliștii Olimpiei au jucat într-o partidă demonstrativă alături de elevii entuziaști. Meciul a fost o experiență memorabilă pentru copii, care au reușit să le țină piept sportivilor profesioniști, savurând fiecare gol ca și cum ar fi fost în finala Champions League. Această activitate nu doar că a adus bucurie elevilor, dar le-a oferit și ocazia de a învăța direct de la profesioniști, îmbunătățindu-și abilitățile și înțelegerea jocului de fotbal.

Scopul principal al acestei vizite a fost de a promova valorile clubului CSM Olimpia și de a încuraja un stil de viață sănătos în rândul tinerilor. Florin Mureșan, Adrian Micaș și Adrian Zbona au împărtășit cu elevii importanța disciplinei, a muncii în echipă și a menținerii unei vieți active. Prin exemplul lor, fotbaliștii au demonstrat că succesul în sport și în viață vine prin dedicare și perseverență.

Elevii de la Colegiul Național “Doamna Stanca” au fost încântați de prezența fotbaliștilor și de oportunitatea de a interacționa cu aceștia. Această vizită a creat amintiri de neuitat și a inspirat mulți copii să-și urmeze pasiunile sportive. Evenimentul a fost un succes nu doar din perspectiva distracției, ci și din punct de vedere educațional, subliniind importanța activităților fizice și a valorilor sportive.

Vizita fotbaliștilor de la CSM Olimpia la Colegiul Național “Doamna Stanca” a fost o inițiativă lăudabilă, care a consolidat legăturile dintre clubul sportiv și comunitatea locală. Prin astfel de activități, CSM Olimpia continuă să inspire tânăra generație și să promoveze un stil de viață sănătos, demonstrând că sportul poate juca un rol esențial în educația și dezvoltarea personală a copiilor.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.