Acasă Fotbal Istoricul Viorel Câmpean le cere suporterilor să se alăture clubului CSM Satu...

Istoricul Viorel Câmpean le cere suporterilor să se alăture clubului CSM Satu Mare pentru a forma Olimpia

1

Unul dintre subiectele săptămânii este cu siguranță cel al schimbării denumirii Clubului Sportiv Municipal în CSM Olimpia Satu Mare.

După conferința de ieri, voluntarii de la Olimpia MCMXXI au reacționat printr-un amplu comunicat. Despre ambele am publicat articole separate.

În dimineața zilei de vineri, 23 septembrie 2022, istoricul Viorel Câmpean a postat în grupul de facebook FAN CLUB OLIMPIA SATU MARE, grup pe care-l administrează, câteva poze cu pagini de ziare din 1921 și 1968 și un mesaj. Totodată, alăturat a adăugat și o poză de la conferința de joi.

În descriere, Viorel Câmpean le cere oarecum suporterilor să se alăture CSM Satu Mare pentru a forma Olimpia. Din păcate, și aici a fost preluată “moda“ de ștergere a comentariilor cât de cât decente, dar care deranjează. Cel puțin un comentariu de dimineață nu-l mai putem vedea acum.

Iată o parte din postarea publică a lui Viorel Câmpean:

La înființarea Clubului Olimpia Satu Mare, conducerea orașului Satu Mare a avut un rol hotărâtor, primarul Augustin Ferențiu fiind desemnat de altfel, președinte. Și, în toată perioada interbelică aceasta a fost tradiția: Olimpia a fost sprijinită de Primăria orașului și apoi, a municipiului Satu Mare (…) Lucrurile se vor așeza în cele din urmă. Și la Satu Mare. De ce să nu lăsăm lucrurile să se desfășoare normal? Câștig de cauză ar trebui să aibă OLIMPIA. Suporterii adevărați nu au timp de gâlceavă. Așa că, haideți să ne mai punem speranțele o dată! Hai OLI!

Întreaga postare o găsiți AICI.

CITEȘTE ȘI:

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.